Protestantse Kerk in Nederland
Goede Herderkerk Epe
 
 
KERSTPAKKETTEN ACTIE 2018 KERSTPAKKETTEN ACTIE 2018

Al een aantal jaren worden er o.a. door gemeenteleden van de Goede Herderkerk, Grote Kerk en de Regenboogkerk mensen verrast met een kerstpakket. En hoewel het economisch beter lijkt te gaan geldt dit niet voor die huishoudens die elk dubbeltje moeten omdraaien om rond te komen, laat staan dat zij zich wat extra`s kunnen permitteren rondom de feestdagen.   Afgelopen jaar hebben wij mede met uw steun een 20tal huishoudens blij mogen maken met een pakket vol  lekkere en nuttige producten.  
Ook dit jaar worden er weer kerstpakketten bezorgd bij gezinnen die wel een extraatje rond de kerstdagen kunnen gebruiken.
Op zaterdag 15 december kunnen kerstpakketten en/of kruidenierswaren zoals koffie, thee, koekjes, jam, conserven etc. (geen bederfelijke waar en drank) tussen 10.00 en 12.00 uur worden ingeleverd in de hal van de Goede Herderkerk.  Mogen wij ook dit jaar weer op u rekenen? Uiteraard is een financiële bijdrage ook van harte welkom.  De diaconieën van de Goede Herderkerk, de Grote Kerk en de Regenboogkerk ondersteunen deze Actie van harte! Alvast bedankt,   
 
Richard Heijloo 
 

terug
 
 
 
 

Avonddienst - GEEN DIENST
datum en tijdstip 28-04-2019 om
meer details

Morgendienst
datum en tijdstip 28-04-2019 om 10.00 uur
meer details

Zondagsschool Zuuk
datum en tijdstip 28-04-2019 om 10.00 uur
meer details

Zondagsschool
datum en tijdstip 28-04-2019 om 10.00 uur
meer details

 
BEVRIJDINGSCONCERT 5 MEI
t.b.v. Stichting Hulp Letland  meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.