Protestantse Kerk in Nederland
Goede Herderkerk Epe
 
 
KERSTPAKKETTEN ACTIE 2018 KERSTPAKKETTEN ACTIE 2018

Al een aantal jaren worden er o.a. door gemeenteleden van de Goede Herderkerk, Grote Kerk en de Regenboogkerk mensen verrast met een kerstpakket. En hoewel het economisch beter lijkt te gaan geldt dit niet voor die huishoudens die elk dubbeltje moeten omdraaien om rond te komen, laat staan dat zij zich wat extra`s kunnen permitteren rondom de feestdagen.   Afgelopen jaar hebben wij mede met uw steun een 20tal huishoudens blij mogen maken met een pakket vol  lekkere en nuttige producten.  
Ook dit jaar worden er weer kerstpakketten bezorgd bij gezinnen die wel een extraatje rond de kerstdagen kunnen gebruiken.
Op zaterdag 15 december kunnen kerstpakketten en/of kruidenierswaren zoals koffie, thee, koekjes, jam, conserven etc. (geen bederfelijke waar en drank) tussen 10.00 en 12.00 uur worden ingeleverd in de hal van de Goede Herderkerk.  Mogen wij ook dit jaar weer op u rekenen? Uiteraard is een financiële bijdrage ook van harte welkom.  De diaconieën van de Goede Herderkerk, de Grote Kerk en de Regenboogkerk ondersteunen deze Actie van harte! Alvast bedankt,   
 
Richard Heijloo 
 

terug
 
 
 
 

Afscheidsdienst Hendrika Johanna Joostema-v.d. Mars
datum en tijdstip 18-02-2019 om 11.00 uur
meer details

Zusterkring
datum en tijdstip 18-02-2019 om 19.30 uur
meer details

Vergadering college van kerkrentmeesters
datum en tijdstip 20-02-2019 om 20.00 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.