Protestantse Kerk in Nederland
Goede Herderkerk Epe
 
 
zo 8 apr 2018  om 19.00 uur
Voorganger: Ds. Heslinga, Zwolle
Ontmoetingsdienst
Ouderling: Mevr. Franciska Zweers
Organist: Johan Smit


LITURGIE

 Het thema is; “Zet die stap!”  Het gaat voornamelijk over dat we zelf de stap richting God in vertrouwen en geloof mogen maken. Maar hebben we wel genoeg geloof om Hem te vertrouwen?
Het zal een laagdrempelige dienst worden waarin interkerkelijk koor To You de muzikale begeleiding zal verzorgen. Wij willen u graag uitdagen om juist in deze dienst vrienden, kennissen of buren mee te nemen. Wat zou het mooi zijn als de kerk vol is met mensen voor wie de drempel misschien te hoog is geworden. Zet u die stap?
De kerk is open vanaf 18.30uur en om 19.00uur begint de dienst.


Collectebestemmingen

1e rondgang: Stichting Kenya Kinderen, Epe
In het tweede kwartaal is de diaconiecollecte tijdens de avonddiensten bestemd voor Stichting Kenya Kinderen. De stichting zet zich in om de leefomstandigheden van kinderen in de Rift Valley in centraal Kenya te verbeteren. De projecten die hiervoor zijn opgezet hebben betrekking op hygiëne, voeding, opvang en scholing. De stichting onderhoudt persoonlijke contacten met haar partner in Kenya "Boresha Maisha ya Mtoto Mkenya" (verbetering van het leven van een kind in Kenya) om zodoende een goed inzicht te hebben en te behouden in de plaatselijke omstandigheden. Er is al veel gerealiseerd, maar er zijn ook nog veel plannen, o.a. een vijfde woonhuis, een wasplaats, een toiletgebouw en watertanks bij het derde en vierde woonhuis. Op de website: http://www.kenyakinderen.nl/index.php is nog veel meer informatie te vinden.

2e rondgang: eigen gemeentewerk
 
 

terug
 
 
 

Avonddienst - GEEN DIENST
datum en tijdstip 22-07-2018 om
meer details

Zondagsschool
datum en tijdstip 22-07-2018 om 10.00 uur
meer details

Zondagsschool Zuuk
datum en tijdstip 22-07-2018 om 10.00 uur
meer details

Morgendienst
datum en tijdstip 22-07-2018 om 10.00 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.