Protestantse Kerk in Nederland
Goede Herderkerk Epe
 
 
zo 25 nov 2018  om 10.00 uur
Voorganger: Ds. B. Lampen & Ds. E. Kolkert
Morgendienst - Eeuwigheidszondag
Ouderling: Mevr. Nely Kroes
Organist: Jaap Pijl


LIVE UITZENDING
LITURGIE

Collectebestemmingen


1e rondgang: Jemen verhongert, geef voor eten/ EO Metterdaad
EO Metterdaad ondersteunt christelijke hulpverlening voor mensen die in armoede of onrechtvaardige omstandigheden proberen te overleven. Ze helpen hen om hun leven weer op te bouwen. Deze christelijke hulpverlening wordt geboden in de vorm van projecten die over de hele wereld plaats vinden.
In Jemen strijden grofweg vier partijen om de macht over het land. Gewonnen heeft er nog niemand, maar de grootste verliezers zijn de gewone Jemenieten. Zij moeten zien te overleven in het dagelijkse oorlogsgeweld. De oorlog in Jemen kent vele burgerslachtoffers, en door de economische catastrofe dreigt er een hongersnood voor miljoenen mensen.  
De ergste voedselcrisis ter wereld treft Jemen op dit moment als een mokerslag. Door een alles vernietigende oorlog dreigen 14 miljoen Jemenieten van honger te sterven. Deze gigantische ramp krijgt nauwelijks aandacht, omdat er bijna niemand het land in of uit komt. Hoewel er met de dag minder eten is, blijft de saamhorigheid groot: de mensen delen hun rijst tot de laatste korrel. Midden in dit drama doet het ZOA-team van Corine Verdoold wat het kan om de zwaar ondervoede bevolking te helpen. Kijk ook op de website voor meer informatie, https://metterdaad.eo.nl/jemen/hulp-voor-jemen.

2e rondgang: groot onderhoudsfonds

Aan de uitgang: eigen gemeentewerk

terug
 
 
 

Vergadering college van kerkrentmeesters
datum en tijdstip 21-11-2018 om 20.00 uur
meer details

Bloemschikken
datum en tijdstip 22-11-2018 om 19.30 uur
meer details

Kennismakingsavond wijk 1
datum en tijdstip 22-11-2018 om 20.00 uur
meer details

Avonddienst - GEEN DIENST
datum en tijdstip 25-11-2018 om
meer details

Morgendienst - Eeuwigheidszondag
datum en tijdstip 25-11-2018 om 10.00 uur
meer details

 
VACATURES KERKENRAAD PER 1 JANUARI 2019
meer
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.