Protestantse Kerk in Nederland
Goede Herderkerk Epe
 
 
DE GOEDE HERDERKERK

DE GOEDE HERDERKERK

De Goede Herderkerk maakt deel uit van de Hervormde gemeente van Epe. Doordat zij een wijkgemeente van bijzondere aard is heeft zij een eigen zelfstandige status binnen die Hervormde gemeente. Tot de Hervormde gemeente van Epe behoren ook de Grote kerk en de Sionskerk. De Hervormde gemeente van Epe maakt deel uit van de Protestantse Kerk in Nederland. 

 

 

 

 
OPBRENGST ROMMEL-& BOEKENMARKT

OPBRENGST ROMMEL-& BOEKENMARKT

Overzicht opbrengst
per onderdeel
+
vergelijk vorig jaar.

 
KINGS OF KINGS

KINGS OF KINGS


King of Kings
Het is bijna zover! Zondag 22 april zal het missionaire programma uitgaande in de tent van de Wilhelminavereniging in Epe plaatsvinden. Er is 's middag een theatervoorstelling voor de kinderen en 's avonds een uitnodigend programma voor de tieners en volwassenen. U en jij zijn allemaal van harte uitgenodigd, en maak het ook vooral bekend onder uw vrienden, familie en buren. Deel de poster online, deel de flyers uit en neem ze mee! Midden in Epe, te midden van de festiviteiten willen we zo samen de King of Kings eren en bekendmaken!


Celebrate the King of Kings samen met Sharon Kips  
Op zondag 22 april om 19:30 uur geeft Sharon Kips  - bekend van The X-Factor - een  concert in de feesttent in het Loeffpark in Epe. Hiernaast speelt een band met lokale muzikanten uit de kerk ook een aantal liederen.

Het wordt een echt feest! Sjoerd Muller deelt meer over de boodschap van the King of Kings. Je bent van harte welkom om dit evenement gratis bij te wonen.
 


Theatervoorstelling voor de kids
Wonderwolk Theater verzorgt om 14:30 uur een voorstelling voor kinderen van de basisschoolleeftijd én hun ouders. De Wonderwolk neemt je mee naar eeuwenoude Bijbelverhalen en actuele thema’s in een avontuur vol muziek, toneel, theaterliedjes en meer. In het interactieve programma gaan kinderen en volwassenen samen op reis om met elkaar de prachtige boodschap van het verhaal te ontdekken en beleven. Na de voorstelling mogen de kinderen knutselen en kunnen de ouders genieten van een kopje koffie of thee. Het programma is rond 16:30 afgelopen.

Deze dag in de feesttent in het Loeffpark wordt georganiseerd door de gezamenlijke kerken uit Epe. De deur staat wijd open voor ieder die wil komen, met gratis toegang, drankjes en lekkers en ook vooral een spetterend programma rondom het thema King of kings. Meer informatie vind je op
www.geloveninEpe.nl

 
BEROEPINGSNIEUWS BEROEPINGSNIEUWS

Met grote dankbaarheid en blijdschap deelt de kerkenraad u mee dat ds. G.C. Buijs uit Zevenbergen het beroep van onze gemeente heeft aangenomen ! De bevestiging zal plaatsvinden op zondag 1 juli 2018. 
 

 
SITUATIE Ds. B. LAMPEN SITUATIE Ds. B. LAMPEN

Op 3 april 2018 heeft ds. B. Lampen een bezoek gebracht aan de bedrijfsarts.
Het resultaat is dat ds. Lampen gedurende 6-8 weken beperkt inzetbaar is. Hij zal zijn preekbeurten tot aan de zomervakantie vervullen zoals in het dienstenrooster staat vermeld, met uitzondering van de dienst op 1e Pinksterdag (20 mei). Deze dienst doet  ds. E. Kolkert. Verder is ds. Lampen beschikbaar voor (crisis)pastoraat, wel nog in overleg met de scriba !

 

 
 
 
 

Morgendienst
datum en tijdstip 22-04-2018 om 10.00 uur
ZWO-presentatie
meer details

Zondagsschool
datum en tijdstip 22-04-2018 om 10.00 uur
meer details

Zondagsschool Zuuk
datum en tijdstip 22-04-2018 om 10.00 uur
meer details

Tentdienst in het Loeffpark
datum en tijdstip 22-04-2018 om 19.00 uur
meer details

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.